Een beetje autisme, bestaat niet …

een beetje autisme bestaat niet

Een beetje autisme, bestaat echt niet!

Ik hoor sommige mensen wel eens zeggen: “Dat is mijn autistisch kantje”.

Dat kan niet.

Ofwel ben je autistisch ofwel niet. Het betekent niet omdat je ongemakken hebt die voorkomen bij zwangerschap, dat je zwanger bent. Ook hier geldt dat je zwanger bent of niet.

Het gaat bij autisme om een neurologisch verschil.

One thought on “Een beetje autisme, bestaat niet …

  1. Mooie infografiek ! Een beetje autisme bestaat inderdaad niet. Ik vind het als persoon met autisme altijd pijnlijk als mensen dat zeggen tegen me. Ik antwoord dan wel eens met : ‘U bent toch ook niet een beetje man of vrouw, of een beetje normaal’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recente posts